Testat av:
Medograf

Medograf är en webbplats där användare tidigare genom community-funktion kunde må bättre tillsammans. En del av testerna från webbplatsen finns idag kvar.

Sköldkörteltest

Sköldkörteltest är idag mycket tillförlitliga och även mycket tillgängliga. Du kan få svar direkt antingen via ett hemmatest eller genom att lämna blod. Din sköldkörtel producerar hormonet TSH och genom under- eller överproduktion kan du uppleva en del symptom som trötthet, orkeslöshet eller annan obalans i kroppen. Genom ett sköldkörteltest kan du få svar på frågan om det är en obalans eller inte av ditt hormon TSH.

Testa dina nivåer av TSH

TSH hormon är som nämnt en indikator på hur din sköldkörtel mår. Höga nivåer av TSH indikerar på överproduktion. Låga nivåer indikerar på underaktivitet. Genom att göra ett enkelt test kan du snabbt och enkelt få svar på dina nivåer.

Recensioner

Hos oss på Medograf kan du hitta betyg och omdömen från andra användare som genomfört sköldkörteltest online och hemma. En vanlig förväxling är att testet kan göra direkt på nätet, men så är inte fallet. Du behöver aktivt beställa hem ett test eller besöka en mottagning och lämna blod.

Sköldkörteltest online

Av naturliga skäl finns det inget sköldkörteltest som är helt online. De två möjligheterna som finns är antingen att beställa hem ett test som du gör hemma. Det andra är att beställa ett test där du lämnar blod vid närmaste provmottagning. Sistnämnda testet är ett så kallat sköldkörtelprov och resultaten kan du läsa av online.

FAQ

Finns det flera aktörer än Quicktest?

Ja! Du kan även göra sköldkörteltest hos Werlabs och Medisera.

Har ni skrivit en recension?

Nej! Vi har inte själva skrivit en recension utav testet utan bygger på bedömningar utav våra användare.

Vad är stora sköldkörteltestet?

Det stora sköldkörteltestet är ett test som säljs av Medisera. Provet analyserar fem stycken värden, inkluderar en läkarkommentar och även kort uppföljning. Priset för ett sådant test är 840 kr.