Testat av:
Medograf

Medograf är en webbplats där användare tidigare genom community-funktion kunde må bättre tillsammans. En del av testerna från webbplatsen finns idag kvar.

Allergitest

Allergitest är ett sätt att kontrollera om du har allergier, fast hemma. Det allra vanligaste allergierna är pollen, mat, mögel och pälsdjur. Ett allergitest kontrollerar inte exakt vad du är allergisk emot utan svarar på om du har en allergisk reaktion eller inte. Om det visar sig att du har en allergisk reaktion kan du kontakta sjukvården och specificera.

Allergitest på 15 minuter

Att ta sig till en vårdcentral för att genomföra ett allergitest kan vara tidskrävande, speciellt om du har barn. Nu kan du enkelt beställa hem ett allergitest och genomföra testet hemma på 15 minuter. Allt du behöver göra är att samla blod från fingret, lägga det på ditt test och vänta på resultatet. Testet kommer snabbt och säkert (97%) visa om du har en pågående allergisk reaktion eller inte.

Köpa allergitest

Det finns flertalet aktörer på marknaden och du kan enkelt på nätet köpa ett allergitest som är i din brevlåda inom 1-2 dagar. Vi har inte direkt rekommendationer för tillfället men dela gärna med dig av dina erfarenheter med andra användare.

FAQ

Är allergitester privata?

Det är en mycket vanlig fråga! Om du beställer hem ett test är ditt allergitest privat. Väljer du istället att gå till en vårdcentral kommer det att synas i dina journaler.

Vilka märken är vanliga på allergitester?

Två väldigt omtyckta och vanliga märken idag är Quicktest och FASTEP.