Författare:
Medograf

Medograf är en webbplats där användare tidigare genom community-funktion kunde må bättre tillsammans. En del av testerna från webbplatsen finns idag kvar.

Bästa Medograf Community medlemmar,

Medograf har funnits sedan 2017 och vi har idag drygt 4000 medlemmar och nära 20.000 besökare till sajten varje månad. I pandemin växte vi kraftigt då många sökte kontakt med andra patienter. Många stöttande och fina kontakter har knutits mellan er på Medograf. ”Må bättre tillsammans” märks i inläggen och dialogerna på Medograf.

Trots detta har det visat sig vara ytterst utmanande att få in tillräckligt med pengar för att långsiktigt få Medograf att gå runt. Efter att ha försökt i fyra år återstår tyvärr inget annat än att lägga ner tjänsten.

Vad innebär det här för dig?

Natten mellan den 27 till 28 april kommer Medograf-sajten att stängas ned. Du kommer därefter inte åt ditt konto längre varför du bör flytta innehåll som du vill spara innan. Vill du bevara en kontakt så bör du kontakta den personen fråga om ni kan överföra er kontakt till en annan kommunikationsplattform.

All data som finns på Medograf kommer att raderas inom en vecka efter nedstängningen.
För frågor, maila oss på: [email protected]

Vi tackar er fantastiska användare av Medograf för den här tiden!

Mvh
Joachim Werr
VD